Offergave zending 29 november Stichting Hand

Elke 5e zondag van de maand bestemmen we de offergave voor een speciaal zendingsproject.

Zondag 29 november a.s. is weer de vijfde zondag van de maand. We bestemmen de offergave op die dag speciaal voor een zendingsproject dat is voorgesteld door deelnemers van de gemeente. Michiel brengt deze keer Stichting Hand onder onze aandacht. 

Stichting Hand dient zending met praktische en technische hulp. Vanuit Strijen ondersteunen ze zendingsorganisaties en hun werkers over de hele wereld. Om God’s Koninkrijk te dienen en Zijn werkers te ondersteunen waardoor zij zich nog meer kunnen richten op de verkondiging van het Evangelie. Dit doen ze door een groot aantal auto’s uit te lenen, computers klaar te maken en uit te delen, kleding te sorteren en weg te geven en nog veel meer. 

Laten we het werk van deze stichting steunen en zegenen met een ruimhartige en blijmoedige offergave! Dat kan zondag 29 november bij de uitgang, maar natuurlijk ook online, op de voor jou gebruikelijke wijze, of via onze eigen website. als je dat wilt, klik dan op de link hieronder. Vermeld in de omschrijving dat je bijdrage is bedoeld voor Stichting Hand. 

Ja, ik wil Stichting Hand zegenen!

PS: als je rechtstreeks aan Stichting Hand wilt doneren wijzen we er op dat het geen ANBI betreft. Je gift is daardoor niet aftrekbaar van de inkomstenbelasting. 

17-11-2020