Senioren

Op 10 februari 1981 is het toen geheten ouderencontact opgericht door wijlen zr. L. Timmer en zr. N Sieberichs. Ook Wim Hopman was er vanaf het begin bij betrokken. Dit jaar is dus een jubileumjaar! 

Er zijn heel wat foto's uit vroegere tijden en meer recent te bekijken door te klikken op de onderstaande link (inlog vereist).

Klik hier om de foto's te bekijken

De seniorengroep komt elke derde maandag van de maand, van 13:30 tot 15:30 uur in de Opstandingskerk bijeen. De activiteiten van de seniorengroep worden georganisserd door Pinkstergemeente de Ontmoeting en bezocht door senioren vanuit diverse denominaties.

En wat doen we dan zoal?

Actief bezig zijn rond de Bijbel. Met leuke opdrachten verdiepen we ons in de bijbel. Op ‘reis’, dat wil zeggen dat we prachtige fotoreportages kijken en luisteren naar verhalen van mensen uit de gemeente die een reis hebben gemaakt. Luisteren naar de verhalen van de zendelingen van onze gemeente. Ook als er iets te vieren is, komen we bij elkaar. U kunt denken aan een kerstviering, waarbij we ook samen eten.

Verder zingen we graag en is er altijd een Bijbeloverdenking, want het Woord van God en Zijn liefde voor ons, is de basis van ons leven. Kortom, fijne middagen waar u ook van harte welkom bent wanneer u tot de 55 + groep hoort.

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u dat dan via secreatriaat@deontmoetingassen.nl kenbaar maken? U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.